Bodypaint Århus

Bodypaint Aarhus

Kunst og sjov!

Jeg bor selv i Århus, derfor optræder jeg selvfølgelig også meget gerne med bodypaint her i byen.

Bodypaint er et superfestligt indslag til polterabender, fødselsdage, julefrokoster osv.

Jeg medbringer maling, pensler etc., I skal bare sørge for at være klar på en sjov oplevelse, så sørger jeg for resten.

Et bad til sidst er en nødvendighed, eventuelle kunder bagefter skal også kunne få lejlighed til at male på et rent lærred.

Derudover er der ingen regler, det er altsammen op til jeres fantasi og kunstneriske evner. Jeg glæder mig til at optræde for jer.

Book mig direkte online, det er både let og hurtigt!

Priserne kan findes via min prisudregner.

“Rigtig fint firmaarrangement, som var sjovt og lærerigt. Rasmus kan varmt anbefales”

5 stjerner på Facebook

– Katrine Kruse Riber

Bodypaint Århus

Bodypaint Århus

Man kan male med pensler, eller I kan bruge fingrene, og I bestemmer selv, om I vil finde et overordnet tema, eller om I maler mere spontant.

Jeg medbringer maling som er let at vaske af igen, men foregår jeres arrangement på et følsomt underlag, kan I med fordel dække gulvet af først.

Bodypaint kan være brudens sidste mulighed for at røre en fremmed mands nøgne krop, blandt andet derfor er det et sjovt og vildt indslag til en polterabend.

Selvom det gerne må være løssluppent, sørger jeg altid for at holde stemningen tryg og ordentlig, så ingen føler det bliver for meget af det gode.

Se videoen nedenunder for at få en idè om, hvordan bodypaint foregår, og hvor meget sjov man kan få ud af det til f.eks en polterabend.

For mere information om hvordan mine arrangementer med bodypaint foregår, kan anbefales min side om bodypaint generelt, tryk på linket her.

“Rasmus lagde krop og sjæl til en times sjov ved en polterabend. I starten var det meget grænseoverskridende, men man blev hurtigt grebet af det. Samtidig med at Rasmus var meget underholdende… Tak for oplevelsen.”

5 stjerner på Facebook

– Anja Louise Høegh

Bodypaint til Lines Polterabend

Herunder et eksempel på, hvor meget sjov man kan få ud af en omgang bodypaint til sin polterabend 😉

Bodypaint Polterabend
Afspil video