Croquis Aalborg

Croquis Aalborg

Velkommen til Croquis Aalborg!

Skal der være croquis i Aalborg til polterabend, fødselsdag eller lignende? Så tag fat i mig, mit navn er Rasmus, og jeg tilfører gerne jeres fest lidt sjov med noget nøgenhed.

Croquis er sjov og anderledes underholdning, godt til polterabender, fødselsdage, julefrokoster eller hvad I nu måtte ønske at bruge mig til.

Jeg kommer til jer med alt hvad vi behøver for en times croquis-tegning, dvs. clipboards, kul, blyanter og papir. En time er tilpas for de fleste, men ønsker I mere tid, kan vi aftale det.

Er det en polterabend skal jeg nok sørge for at skræmme bruden lidt inden vi begynder, hun må gerne tro jeg er en stripper eller andet.

Citat

“En kæmpe tak for en helt fantastisk oplevelse i går. Rasmus blev helt klart en stor succes ved Bettina Larsens polterabend. Ville dog ønske vi havde været bedre til at tegne, for sikke former!”

– Elisabeth Larsen

Croquis tegning Ålborg

Croquis Aalborg

Jeg giver jer de grundlæggende teknikker til croquistegning fra begyndelsen, så I kan tegne lige med det samme.

Om I ønsker det skal være vildt og løssluppent eller mere seriøst er helt op til jer, I kan bruge min optræden som I ønsker, jeg er der for jeres skyld og tilpasser mig gerne stemningen.

Har I ønsker om andet end croquis, er jeg også leveringsdygtig i bodypaint, bodysushi og andre sjove koncepter, du kan finde dem alle beskrevet under “Jeg Tilbyder” i menuen på denne side.

Book mig online med det samme, det er både let og hurtigt.

Jeg glæder mig til at se jer til croquis i Aalborg.

Venlig hilsen Rasmus!

“Vi havde fornøjelsen af Rasmus til min polterabend – super behagelig fyr, og klar på et godt grin”

– Sidsel Brogaard Buchart

Spørgsmål til Croquis?

Croquis Til Polterabend
Afspil video