Croquis Fyn

Croquis Fyn

Croquis Fyn med Croquis Til Polterabend. Mit navn er Rasmus og jeg bor i Århus, men kører gerne til hele Fyn for at optræde.

Croquis med mig varer normalt en times tid, det er ganske tilpas for de fleste. Har I andre ønsker til tiden, kan det selvfølgelig tilpasses.

Jeg medbringer papir og clipboards, kul og blyanter, I skal bare sørge for at være klar på noget sjov underholdning.

Uanset om jeres arrangement er sjov og vildt, som en polterabend nogle gange kan være, eller om I ønsker en mere seriøs tegnetime, kan jeg være jeres model. 

Som udgangspunkt er jeg nøgen foran jer, men ønsker nogen af jer at deltage som model, er det altid en mulighed.

Til polterabend kan det f.eks være en sjov oplevelse for bruden.

“Rasmus er fabulous”

–  Louise Emilie Bergqvist

Croquis polterabend Fyn

Croquis Fyn

Vi når måske 10 forskellige stillinger på en times tid, croquis handler som udgangspunkt om at tegne en hurtig skitse. Jeg har en masse erfaring med at tage ud til arrangementer rundtomkring i landet, det er altid en stor fornøjelse for mig.

Har I andre ønsker end croquis, optræder jeg også med f.eks bodypaint, bodysushi, nøgen servering osv., mere information om disse koncepter kan findes under fanen “Jeg tilbyder” her på min hjemmeside.

Klik på knappen nedenfor, for at tage fat i mig og høre mere om, hvad croquis med mig vil sige. Hvis I sørger for at være klar med godt humør, skal jeg nok sørge for, at vi får en fest. Book mig igennem mit telefonnummer, min mail eller via kontakt på denne hjemmeside. Jeg glæder mig til at optræde for jer.

Venlig hilsen Rasmus!

“Fantastisk oplevelse, sød fyr ham Rasmus og mega sjovt!! Kan varmt anbefales med en flok kvinder til polterabend”

– Josefine Meinert Pedersen

Spørgsmål til Croquis?

Croquis Til Polterabend
Afspil video