Croquis Jylland

Croquis Jylland

Polterabend etc.

Croquis Jylland til polterabend, fødselsdag, julefrokost, pigefrokost etc. Skal I bruge noget sjov med en nøgen mand, måske til en polterabend?

Så kan jeg hjælpe, mit navn er Rasmus og jeg tilbyder blandt andet croquis, bodypaint, bodysushi og en række andre koncepter.

Jeg bor i Århus, men kører over hele Jylland og Fyn for at optræde.

Bestiller I mig til croquis, får I med garanti den bedste oplevelse og en masse sjov. Jeg gør mig meget umage for altid at skabe en god stemning og et godt show.

croquis polterabend Jylland

Kul og Blyanter

Skal I bruge mig til en polterabend eller andet, medbringer jeg kul og blyanter, papir og clipboads, samt selvfølgelig mig selv.

Som udgangspunkt er jeg model for jer, men har nogen af jer et ønske om selv at prøve, hvordan det er at være croquismodel sammen med mig, er der selvfølgelig også plads til det.

For mig er den nøgne krop intet tabu, jeg er absolut ikke genert, og det behøver I heller ikke være, bare slå jer løs og nyd oplevelsen!

“Fantastisk oplevelse at have besøg af Rasmus. En rigtig god aktivitet til polterabend. Vores brud var super frisk 🙂 Rasmus kan klart anbefales :D”

– Vibeke Brødsgaard

croquis tegning Jylland

Croquis Jylland

Et croquis-show med mig varer som udgangspunkt en time. Det er min erfaring at det er tilstrækkeligt for de fleste, man koncentrerer sig typisk meget og når en masse på den tid.

Jeg optræder gerne til polterabender, fødselsdage, tøsefrokoster eller andet, det er helt op til jer, hvilken type arrangement I ønsker at bruge mig til.

Croquis Jylland

Sjovt eller Seriøst

Skal det være sjovt og afslappet, eller seriøst og koncentreret? Jeg er klar på begge dele, det er op til jer, hvilken type arrangement I ønsker at afholde med mig.

Bstil mig direkte fra bookingsystemet på min hjemmeside, så får jeg alle de oplysninger, jeg skal bruge. Jeg glæder mig til at underholde jer!

“Super god oplevelse med Rasmus i dag til polterabend! Kan virkelig anbefales til andre, der skal holde polterabend og prøve noget sjovt!”

– Caroline Hornshøj

Spørgsmål til Croquis Jylland?

Croquis Til Polterabend
Afspil video