Croquis Midtjylland

Croquis Midtjylland

Croquis Til Polterabend

Croquis i Midtjylland med mig kan bruges til mange ting; er der en af pigerne i venindekredsen der skal giftes, og skal hun have lidt sjov med en nøgen mand til sin polterabend?

Skal du holde fødselsdag, og vil du overraske dine gæster?

Så kan jeg hjælpe, mit navn er Rasmus og jeg bor selv i Århus, kører gerne over hele Midtjylland.

Croquis kan få jer til at slippe kropsforskrækkelsen og slå jer løs på en ny måde, det er en oplevelse som kan anbefales.

Croquis tegning Midtjylland

Julefrokost, Fødselsdag

Croquis er blevet et populært koncept til polterabender, og det er der mange gode grunde til. Croquis er skitsetegning, man tegner en nøgen model.

Det fungerer rigtig godt til polterabender, fødselsdage, julefrokoster eller andet, det er altsammen op til jeres ønsker.

Bestiller I mig, får I det bedste produkt i branchen, I kan bruge det som I vil, om I ønsker en løssluppen og vild aften, eller en mere seriøs tegneoplevelse.

Som udgangspunkt er jeg nøgen foran jer, men ønsker nogen af jer at deltage som model, er der altid plads til det også. Det kan f.eks være bruden til en polterabend.

“Sjov oplevelse 😀 Rasmus var awesome!”

– Pernille Steppat

Croquis Midtjylland

Normalt varer arrangementet med mig en times tid, det er tilstrækkeligt i de fleste tilfælde, vi når rigtig meget på den tid.

Jeg medbringer papir, kul, clipboards samt blyanter, I skal bare sørge for det gode humør, så skal jeg nok sørge for, at det bliver en fest.

Har I lyst til at prøve et andet koncept end croquis Midtjylland, tilbyder jeg også bodypaint, bodysushi og andet, se mere under “Jeg Tilbyder” her på hjemmesiden.

Croquis Tegning Midtjylland

Sjovt eller seriøst

I kan bestille mig til en sjov og løssluppen polterabend eller en mere seriøs tegneaften, jeg er frisk på alle typer arrangementer.

Jeg kan bestilles direkte igennem mit bookingsystem her på hjemmesiden.

Jeg glæder mig til at optræde for jer.

Venlig hilsen Rasmus!

“Super god oplevelse, Rasmus er rigtig dygtig!”

– Melanie W. Madsen

Spørgsmål til Croquis Midtjylland?

Croquis Til Polterabend
Afspil video