Croquis Sønderjylland

Croquis Sønderjylland

Jylland og Fyn

Croquis Sønderjylland til f.eks polterabender, fødselsdage, julefrokoster og lignende.

Mit navn er Rasmus, og jeg er eneste model i Croquis Til Polterabend. Selvom jeg nu bor i Århus, er jeg oprindelig fra Sønderjylland, så jeg tager meget gerne turen derned for at optræde for jer.

Croquistegning med mig kan bruges som I ønsker, om det skal være afslappet og løssluppent til en polterabend, eller seriøst og koncentreret til et tegnekursus.

Jeg tilpasser mig jeres ønsker og stemningen på dagen, jeg har mange gode anmeldelser på denne side som bevis på at mine kunder kan lide showet.

Jeg tilbyder også underholdning med eksempelvis bodypaint, bodysushi og andet, se mere her på min hjemmeside under siden “Jeg Tilbyder”.

“Vi havde Rasmus ude til en polterabend i Mårslet. Professionelt job udført, rigtig sjovt og helt nede på jorden.”

– Ann-Kristine Arve Dreisler

Croquis Sydjylland

Croquis Sønderjylland

Jeg tager alt med vi skal bruge til omkring en times tegning, jeg underviser jer i de grundlæggende teknikker, så I kan tegne lige med det samme.

Hvis I sørger for det gode humør, skal jeg nok sørge for, at det bliver både sjovt og lærerigt. I får lejlighed til at prøve både kul og blyanter, og vi når måske 5-10 forskellige stillinger med variationer.

Jeg optræder nøgen som model for jer, men skulle nogen af deltagerne på dagen ønske at prøve, hvordan det føles at være croquismodel, er der altid plads til det også.

Jeg er ikke nøgenforskrækket, så det behøver I heller ikke være, bare smid hæmningerne og lad jer rive med af stemningen.

Jeg kan bestilles direkte igennem mit bookingsystem her på siden Jeg glæder mig til at optræde for jer.

Venlig hilsen Rasmus!

“Rasmus er gold!”

– Lærke Melchier Nilsson

Spørgsmål til Croquis?

Croquis Til Polterabend
Afspil video