Om Mig

– Om mig som croquismodel

“Polterabend! 🙂 Helt igennem sjovt, grænseoverskridende og ikke mindst sød fyr Rasmus, som var ude at lave noget alternativt til det “obligatoriske” stripshow 🙂 Anbefalelsesværdigt og lidt anderledes indslag på dagen! :)”

– Matilde Maria Reinhold Larsen 

croquismodel

Generelt

Ejer og grundlægger af Croquis Til Polterabend. 192 cm. høj, 90 kg. Jeg har en alsidig baggrund inden for kampsport, men er i dag ikke længere aktiv på det område.

Croquis tegning

Baggrund

Jeg har en uddannelse og fortid som beslagsmed, arbejder nu som croquismodel, model til bodypaint, bodysushi, optræder med nøgen servering osv.

Holder mig i dag i form ved alsidig styrketræning, løb, dans etc.

“Vi har netop haft fornøjelsen af at have besøg af Rasmus til en omgang croquis. Super sjov og anderledes oplevelse! Rasmus sørgede for bar røv og god stemning – hvad mere kan man forlange af en polterabend?”

5 stjerner på Facebook

– Michelle Bang Jensen

croquismodel

Model til bodypaint

Når jeg er model til bodypaint laver jeg som altid en hurtig introduktion, men derefter slipper jeg jer egentlig ret meget løs, der er ikke så meget styring fra min side, som der er under croquis.

Under både bodypaint og croquis er det tilladt at tage billeder, I skal bare være villige til at dele dem med mig bagefter.

Croquismodel tegning

Croquismodel

Jeg kan godt lide at optræde med croquis under mere afslappede former, f.eks til polterabender, fordi jeg får mulighed for at gøre oplevelsen lidt sjovere for både mig og jer.

Det er altid spændende at se resultaterne af jeres kunst, både når jeg er model til bodypaint og til croquis.

“Polterabend med Rasmus. Rasmus er super god!”

5 stjerner på Facebook

– Joan Just Sørensen

Læs min blog for at se mere om mine arrangementer som model til blandt andet croquis og bodypaint. Der er en masse sjove billeder fra de steder, jeg har optrådt 🙂

Kontaktinfo

Skriv dine oplysninger i kontaktformularen herunder, send mig en sms eller en mail, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Rasmus Grøn Jakobsen

Adresse

Grøfthøjparken 163, Viby J

E-mail

Rasmusgron@gmail.com

Telefon

22996984